BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Recife

BraziliŽ

Belgische Diplomatieke Missie in BraziliŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Recife. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in BraziliŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in BraziliŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Recife
Belgian Consulate in Recife, Brazil Rua Rosa Amelia da Paz, 388 Piedade 54410-350 Recife - PE Brazil

Telefoonnummer:

(+55) 81 3223 1001 (+55) 81 3474 7205 / 81 9975 2307

Faxnummer:

Email:

jbamps@ig.com.br

Website:

Ambassadeur:

Mr Josef Bamps - Consul

Openingstijden:

08.00-17.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Recife is een bilaterale missie in BraziliŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in BraziliŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Recife staat onder leiding van Mr Josef Bamps - Consul van BelgiŽ in BraziliŽ en is bereikbaar per telefoon (+55) 81 3223 1001 (+55) 81 3474 7205 / 81 9975 2307 of email jbamps@ig.com.br

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+55) 81 3223 1001 (+55) 81 3474 7205 / 81 9975 2307 of email jbamps@ig.com.br

Belgische Consulaten in BraziliŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Recife? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in BraziliŽ. Als het Belgische consulaat in Recife ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in BraziliŽ op een rijtje gezet: Belo Horizonte, Curitiba, Fortaleza, Manaus, Porto Alegre, Recife, Rio de Janeiro, Salvador en Sao Paulo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in BraziliŽ - Indien het consulaat in Recife of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in BraziliŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in BraziliŽ Ambassade van BelgiŽ in Brasilia

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Recife - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Recife of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor BraziliŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BraziliŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.