BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Conakry

Guinea

Belgische Diplomatieke Missie in Guinea. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Conakry. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Guinea. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Guinea.

Het Consulaat van BelgiŽ in Conakry
Belgian Consulate in Conakry, Guinea Immeuble de lArcheveche BP 1762 Conakry Guinea

Telefoonnummer:

(+224) 30 412 182 (+224) 30 412 831

Faxnummer:

(+224) 30 455 977

Email:

christian.mion@fr.ey.com fran?oise.montlouis@fr.ey.com

Website:

Ambassadeur:

Mr Christian Mion - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Conakry is een bilaterale missie in Guinea en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Guinea.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Conakry staat onder leiding van Mr Christian Mion - Consul van BelgiŽ in Guinea en is bereikbaar per telefoon (+224) 30 412 182 (+224) 30 412 831 of email christian.mion@fr.ey.com fran?oise.montlouis@fr.ey.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+224) 30 412 182 (+224) 30 412 831 of email christian.mion@fr.ey.com fran?oise.montlouis@fr.ey.com

Belgische Consulaten in Guinea

Ver verwijderd van het Consulaat in Conakry? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Guinea. Als het Belgische consulaat in Conakry ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Guinea op een rijtje gezet: Conakry

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Guinea - Indien het consulaat in Conakry of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Guinea u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Guinea

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Conakry - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Conakry of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Guinea en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guinea of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.