BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Trondheim

Noorwegen

Belgische Diplomatieke Missie in Noorwegen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Trondheim. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Noorwegen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Noorwegen.

Het Consulaat van BelgiŽ in Trondheim
Belgian Consulate in Trondheim, Norway P.O. Box 3020 Lade 7441 Trondheim Norway

Telefoonnummer:

(+47) (73) 53 15 50 (+47) 922 38 250

Faxnummer:

(+47) (73) 53 15 51

Email:

christian@midnor.no

Website:

Ambassadeur:

Mr Christian M. Bachke - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Trondheim is een bilaterale missie in Noorwegen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Noorwegen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Trondheim staat onder leiding van Mr Christian M. Bachke - Consul van BelgiŽ in Noorwegen en is bereikbaar per telefoon (+47) (73) 53 15 50 (+47) 922 38 250 of email christian@midnor.no

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+47) (73) 53 15 50 (+47) 922 38 250 of email christian@midnor.no

Belgische Consulaten in Noorwegen

Ver verwijderd van het Consulaat in Trondheim? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Noorwegen. Als het Belgische consulaat in Trondheim ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Noorwegen op een rijtje gezet: Bergen, Stavanger, Tromso en Trondheim

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Noorwegen - Indien het consulaat in Trondheim of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Noorwegen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Noorwegen Ambassade van BelgiŽ in Oslo

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Trondheim - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Trondheim of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Noorwegen en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Noorwegen of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.