Laos Flag

De Laotiaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Laotiaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Laotiaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Laotiaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Laos in België.

Adres:

De Laotiaanse Ambassade in België
Laotian Embassy in Brussels, Belgium Brabanconnelaan 19-21 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 740 09 50

Faxnummer:

(+32) 2 734 16 66

Email:

Website:

Ambassadeur:

Mr Bounpheng Saykanya

Openingstijden:

De Ambassade van Laos in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Laotiaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Laotiaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Bounpheng Saykanya - Ambassadeur van Laos in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 740 09 50 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Laotiaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Laos in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Laotiaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Laotiaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Laotiaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Laotiaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Laos in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Laotiaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Laotiaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Laos - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Laos. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Laos.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Laos kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Laos in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Laos te bezoeken evenals aan Laotiaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Laotiaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Laotiaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Laotiaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Laotiaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 740 09 50 of per email