Oezbekistan Flag

De Oezbeekse Ambassade in Brussel

België Flag

Oezbeekse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Oezbeekse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Oezbeekse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Oezbekistan in België.

Adres:

De Oezbeekse Ambassade in België
Uzbek Embassy in Brussels, Belgium F. D. Rooseveltlaan 99 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 672 88 44

Faxnummer:

(+32) 2 672 39 46

Email:

Website:

www.uzbekistan.be

Ambassadeur:

Mr Bakhtuyar Gulyamov

Openingstijden:

De Ambassade van Oezbekistan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oezbeekse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Oezbeekse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Bakhtuyar Gulyamov - Ambassadeur van Oezbekistan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 672 88 44 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Oezbeekse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Oezbekistan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Oezbeekse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Oezbeekse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Oezbeekse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Oezbeekse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Oezbekistan in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Oezbeekse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Oezbeekse ambassade.

Reisverzekering voor België en Oezbekistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oezbekistan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oezbekistan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Oezbekistan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Oezbekistan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Oezbekistan te bezoeken evenals aan Oezbeekse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Oezbeekse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Oezbeekse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Oezbeekse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Oezbeekse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 672 88 44 of per email