Kirgizië Flag

De Kirgizië Ambassade in Brussel

België Flag

Kirgizië Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Kirgizië Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Kirgizië diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Kirgizië in België.

Adres:

De Kirgizië Ambassade in België
Embassy of Kyrgyzstan in Brussels, Belgium - Abdijstraat 47 - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 18 68

Faxnummer:

(+32) 2 640 01 31

Email:

kgembassy.be@mfa.gov.kg

Website:

Ambassadeur:

Mr. Muktar Djumaliev

Openingstijden:

De Ambassade van Kirgizië in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kirgizië belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Kirgizië Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr. Muktar Djumaliev - Ambassadeur van Kirgizië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 18 68 of email kgembassy.be@mfa.gov.kg

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Kirgizië ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Kirgizië in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Kirgizië Consulaten in België

Ver verwijderd van de Kirgizië Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Kirgizië Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Kirgizië consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Kirgizië in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Kirgizië Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Kirgizië ambassade.

Reisverzekering voor België en Kirgizië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kirgizië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kirgizië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Kirgizië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Kirgizië in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Kirgizië te bezoeken evenals aan Kirgizië burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Kirgizië Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Kirgizië visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Kirgizië nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Kirgizië Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 640 18 68 of per email kgembassy.be@mfa.gov.kg