KirgiziŽ Flag

De KirgiziŽ Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

KirgiziŽ Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de KirgiziŽ Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige KirgiziŽ diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van KirgiziŽ in BelgiŽ.

Adres:

De KirgiziŽ Ambassade in BelgiŽ
Kyrgyz Embassy in Brussels, Belgium Abdijstraat 47 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 18 68 (+32) 2 640 38 83

Faxnummer:

(+32) 2 640 01 31

Email:

kyrgyz.embassy@skynet.be

Website:

www.kyrgyz-embassy.be

Ambassadeur:

Mr Jyrgalbek Azylov

Openingstijden:

De Ambassade van KirgiziŽ in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de KirgiziŽ belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De KirgiziŽ Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Jyrgalbek Azylov - Ambassadeur van KirgiziŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 18 68 (+32) 2 640 38 83 of email kyrgyz.embassy@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel KirgiziŽ ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van KirgiziŽ in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

KirgiziŽ Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de KirgiziŽ Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de KirgiziŽ Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde KirgiziŽ consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van KirgiziŽ in BelgiŽ op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de KirgiziŽ Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de KirgiziŽ ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en KirgiziŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar KirgiziŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in KirgiziŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of KirgiziŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van KirgiziŽ in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om KirgiziŽ te bezoeken evenals aan KirgiziŽ burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de KirgiziŽ Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van KirgiziŽ visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, KirgiziŽ nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de KirgiziŽ Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 640 18 68 (+32) 2 640 38 83 of per email kyrgyz.embassy@skynet.be