Azerbeidzjan Flag

De Azerbeidzjaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Azerbeidzjaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Azerbeidzjaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Azerbeidzjan in België.

Adres:

De Azerbeidzjaanse Ambassade in België
Azerbaijani Embassy in Brussels, Belgium Moliorelaan 464 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 345 26 60

Faxnummer:

(+32) 2 345 91 58

Email:

office@azembassy.be

Website:

www.azembassy.be

Ambassadeur:

Fuad Isgandarov

Openingstijden:

De Ambassade van Azerbeidzjan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Azerbeidzjaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Azerbeidzjaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Fuad Isgandarov - Ambassadeur van Azerbeidzjan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 345 26 60 of email office@azembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Azerbeidzjaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Azerbeidzjan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Azerbeidzjaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Azerbeidzjaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Azerbeidzjaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Azerbeidzjan in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Azerbeidzjaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Azerbeidzjan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Azerbeidzjan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Azerbeidzjan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Azerbeidzjan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Azerbeidzjan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Azerbeidzjan te bezoeken evenals aan Azerbeidzjaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Azerbeidzjaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Azerbeidzjaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 345 26 60 of per email office@azembassy.be