Swaziland Flag

De Swaziland Ambassade in Brussel

België Flag

Swaziland Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Swaziland Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Swaziland diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Swaziland in België.

Adres:

De Swaziland Ambassade in België
Swazi Embassy in Brussels, Belgium W. Churchilllaan 188 1180 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 347 47 71 / 2 347 57 25 (+32) 2 343 68 73 / 2 343 87 40

Faxnummer:

(+32) 2 347 46 23

Email:

brussels@swaziembassy.be

Website:

www.swaziembassy.be

Ambassadeur:

Mr Jool Musa Nhleko

Openingstijden:

De Ambassade van Swaziland in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Swaziland belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Swaziland Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Jool Musa Nhleko - Ambassadeur van Swaziland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 347 47 71 / 2 347 57 25 (+32) 2 343 68 73 / 2 343 87 40 of email brussels@swaziembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Swaziland ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Swaziland in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Swaziland Consulaten in België

Ver verwijderd van de Swaziland Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Swaziland Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Swaziland consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Swaziland in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Swaziland Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Swaziland ambassade.

Reisverzekering voor België en Swaziland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Swaziland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Swaziland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Swaziland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Swaziland in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Swaziland te bezoeken evenals aan Swaziland burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Swaziland Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Swaziland visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Swaziland nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Swaziland Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 347 47 71 / 2 347 57 25 (+32) 2 343 68 73 / 2 343 87 40 of per email brussels@swaziembassy.be