Paraguay Flag

De Paraguayaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Paraguayaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Paraguayaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Paraguayaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Paraguay in België.

Adres:

De Paraguayaanse Ambassade in België
Paraguayan Embassy in Brussels, Belgium Louizalaan 475 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 649 90 55

Faxnummer:

(+32) 2 647 42 48

Email:

embapar@skynet.be

Website:

www.embaparusa.gov.py

Ambassadeur:

Ambassador

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Paraguay in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Paraguayaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Paraguayaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Ambassadeur van Paraguay in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 649 90 55 of email embapar@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Paraguayaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Paraguay in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Paraguayaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Paraguayaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Paraguayaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Paraguayaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Paraguay in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Paraguay in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Paraguay- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Paraguay. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Paraguay.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Paraguay kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Paraguay in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Paraguay te bezoeken evenals aan Paraguayaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Paraguayaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Paraguayaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Paraguayaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Paraguayaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 649 90 55 of per email embapar@skynet.be