Vietnam Flag

De Vietnamese Ambassade in Brussel

België Flag

Vietnamese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Vietnamese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Vietnamese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Vietnam in België.

Adres:

De Vietnamese Ambassade in België
Vietnamese Embassy in Brussels, Belgium Generaal Jacqueslaan 1 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 379 27 37

Faxnummer:

(+32) 2 374 93 76

Email:

Website:

vnembassy-bruxelles.mofa.gov.vn

Ambassadeur:

NGUYEN Van Thao

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Vietnam in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Vietnamese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Vietnamese Ambassade in Brussel staat onder leiding van NGUYEN Van Thao - Ambassadeur van Vietnam in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 379 27 37 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Vietnamese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Vietnam in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Vietnamese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Vietnamese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Vietnamese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Vietnamese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Vietnam in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Vietnam in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Vietnam- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Vietnam. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Vietnam.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Vietnam kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Vietnam in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Vietnam te bezoeken evenals aan Vietnamese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Vietnamese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Vietnamese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Vietnamese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Vietnamese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 379 27 37 of per email