Sao Tome en Principe Flag

De Sao Tome en Principe Ambassade in Brussel

België Flag

Sao Tome en Principe Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Sao Tome en Principe Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Sao Tome en Principe diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Sao Tome en Principe in België.

Adres:

De Sao Tome en Principe Ambassade in België
Sao Tomean Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 175 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 734 89 66

Faxnummer:

(+32) 2 734 88 15

Email:

ambassade@saotomeeprincipe.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Carlos Gustavo Dos Anjos

Openingstijden:

De Ambassade van Sao Tome en Principe in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sao Tome en Principe belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Sao Tome en Principe Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Carlos Gustavo Dos Anjos - Ambassadeur van Sao Tome en Principe in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 734 89 66 of email ambassade@saotomeeprincipe.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Sao Tome en Principe ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Sao Tome en Principe in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Sao Tome en Principe Consulaten in België

Ver verwijderd van de Sao Tome en Principe Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Sao Tome en Principe Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Sao Tome en Principe consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Sao Tome en Principe in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Sao Tome en Principe Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Sao Tome en Principe ambassade.

Reisverzekering voor België en Sao Tome en Principe - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Sao Tome en Principe. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Sao Tome en Principe.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Sao Tome en Principe kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Sao Tome en Principe in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Sao Tome en Principe te bezoeken evenals aan Sao Tome en Principe burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Sao Tome en Principe Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Sao Tome en Principe visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Sao Tome en Principe nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Sao Tome en Principe Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 734 89 66 of per email ambassade@saotomeeprincipe.be