Djibouti Flag

De Djibouti Ambassade in Brussel

België Flag

Djibouti Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Djibouti Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Djibouti diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Djibouti in België.

Adres:

De Djibouti Ambassade in België
Djiboutian Embassy in Brussels, Belgium F.D. Rooseveltlaan 204 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 347 69 67

Faxnummer:

(+32) 2 347 69 63

Email:

amb_djib@yahoo.fr

Website:

Ambassadeur:

Mr Badri Ali Bogoreh

Openingstijden:

De Ambassade van Djibouti in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Djibouti belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Djibouti Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Badri Ali Bogoreh - Ambassadeur van Djibouti in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 347 69 67 of email amb_djib@yahoo.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Djibouti ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Djibouti in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Djibouti Consulaten in België

Ver verwijderd van de Djibouti Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Djibouti Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Djibouti consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Djibouti in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Djibouti Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Djibouti ambassade.

Reisverzekering voor België en Djibouti - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Djibouti. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Djibouti.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Djibouti kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Djibouti in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Djibouti te bezoeken evenals aan Djibouti burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Djibouti Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Djibouti visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Djibouti nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Djibouti Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 347 69 67 of per email amb_djib@yahoo.fr