Georgia Flag

De Georgische Ambassade in Brussel

België Flag

Georgische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Georgische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Georgische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Georgia in België.

Adres:

De Georgische Ambassade in België
Georgian Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 62 1040 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 761 11 91

Faxnummer:

(+32) 2 761 11 99

Email:

info@georgia-embassy.be

Website:

www.belgium.mfa.gov.ge

Ambassadeur:

Salomo Samadashvili

Openingstijden:

De Ambassade van Georgia in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Georgische belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Georgische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Salomo Samadashvili - Ambassadeur van Georgia in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 761 11 91 of email info@georgia-embassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Georgische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Georgia in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Georgische Consulaten in België

Ver verwijderd van de Georgische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Georgische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Georgische consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Georgia in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Georgische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Georgische ambassade.

Reisverzekering voor België en Georgia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Georgia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Georgia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Georgia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Georgia in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Georgia te bezoeken evenals aan Georgische burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Georgische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Georgische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Georgische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Georgische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 761 11 91 of per email info@georgia-embassy.be