Kazachstan Flag

De Kazachstan Ambassade in Brussel

België Flag

Kazachstan Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Kazachstan Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Kazachstan diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Kazachstan in België.

Adres:

De Kazachstan Ambassade in België
Kazakh Embassy in Brussels, Belgium Van Beverlaan 30 1180 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 237 49 562 (+32) 2 373 38 90

Faxnummer:

(+32) 2 374 50 91

Email:

kazakhstan.embassy@swing.be

Website:

www.kazakhstanembassy.be

Ambassadeur:

Mr Almaz Khamzayev

Openingstijden:

De Ambassade van Kazachstan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kazachstan belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Kazachstan Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Almaz Khamzayev - Ambassadeur van Kazachstan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 237 49 562 (+32) 2 373 38 90 of email kazakhstan.embassy@swing.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Kazachstan ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Kazachstan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Kazachstan Consulaten in België

Ver verwijderd van de Kazachstan Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Kazachstan Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Kazachstan consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Kazachstan in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Kazachstan Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Kazachstan ambassade.

Reisverzekering voor België en Kazachstan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kazachstan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kazachstan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Kazachstan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Kazachstan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Kazachstan te bezoeken evenals aan Kazachstan burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Kazachstan Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Kazachstan visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Kazachstan nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Kazachstan Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 237 49 562 (+32) 2 373 38 90 of per email kazakhstan.embassy@swing.be