Trinidad en Tobago Flag

De Trinidad en Tobago Ambassade in Brussel

België Flag

Trinidad en Tobago Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Trinidad en Tobago Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Trinidad en Tobago diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Trinidad en Tobago in België.

Adres:

De Trinidad en Tobago Ambassade in België
Trinidadian Embassy in Brussels, Belgium Fazantenparklaan 14 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 762 94 00 (+32) 2 762 94 15

Faxnummer:

(+32) 2 772 27 83

Email:

info@embtrinbago.be

Website:

Ambassadeur:

Margaret Allison King-Rousseau

Openingstijden:

De Ambassade van Trinidad en Tobago in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Trinidad en Tobago belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Trinidad en Tobago Ambassade in Brussel staat onder leiding van Margaret Allison King-Rousseau - Ambassadeur van Trinidad en Tobago in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 762 94 00 (+32) 2 762 94 15 of email info@embtrinbago.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Trinidad en Tobago ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Trinidad en Tobago in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Trinidad en Tobago Consulaten in België

Ver verwijderd van de Trinidad en Tobago Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Trinidad en Tobago Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Trinidad en Tobago consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Trinidad en Tobago in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Trinidad en Tobago Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Trinidad en Tobago ambassade.

Reisverzekering voor België en Trinidad en Tobago - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Trinidad en Tobago. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Trinidad en Tobago.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Trinidad en Tobago kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Trinidad en Tobago in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Trinidad en Tobago te bezoeken evenals aan Trinidad en Tobago burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Trinidad en Tobago Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Trinidad en Tobago visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Trinidad en Tobago nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Trinidad en Tobago Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 762 94 00 (+32) 2 762 94 15 of per email info@embtrinbago.be