Solomon Islands Flag

De Solomon Eilanden Ambassade in Brussel

België Flag

Solomon Eilanden Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Solomon Eilanden Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Solomon Eilanden diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Solomon Islands in België.

Adres:

De Solomon Eilanden Ambassade in België
Solomon Embassy in Brussels, Belgium E. Lacomblolaan 17 1040 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 732 70 85 (+32) 2 732 72 85

Faxnummer:

(+32) 2 732 68 85

Email:

siembassy@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Joseph Ma ahanua

Openingstijden:

De Ambassade van Solomon Islands in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Solomon Eilanden belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Solomon Eilanden Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Joseph Ma ahanua - Ambassadeur van Solomon Islands in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 732 70 85 (+32) 2 732 72 85 of email siembassy@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Solomon Eilanden ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Solomon Islands in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Solomon Eilanden Consulaten in België

Ver verwijderd van de Solomon Eilanden Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Solomon Eilanden Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Solomon Eilanden consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Solomon Islands in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Solomon Eilanden Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Solomon Eilanden ambassade.

Reisverzekering voor België en Solomon Islands - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Solomon Islands. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Solomon Islands.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Solomon Islands kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Solomon Islands in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Solomon Islands te bezoeken evenals aan Solomon Eilanden burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Solomon Eilanden Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Solomon Eilanden visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Solomon Eilanden nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Solomon Eilanden Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 732 70 85 (+32) 2 732 72 85 of per email siembassy@skynet.be