Sierra Leone Flag

De Sierra Leone Ambassade in Brussel

België Flag

Sierra Leone Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Sierra Leone Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Sierra Leone diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Sierra Leone in België.

Adres:

De Sierra Leone Ambassade in België
Sierra Leonean Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 410 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 771 00 53

Faxnummer:

(+32) 2 771 82 30

Email:

sierraleoneembassy@brutele.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Christian Sheka Kargbo

Openingstijden:

De Ambassade van Sierra Leone in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sierra Leone belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Sierra Leone Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Christian Sheka Kargbo - Ambassadeur van Sierra Leone in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 771 00 53 of email sierraleoneembassy@brutele.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Sierra Leone ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Sierra Leone in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Sierra Leone Consulaten in België

Ver verwijderd van de Sierra Leone Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Sierra Leone Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Sierra Leone consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Sierra Leone in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Sierra Leone Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Sierra Leone ambassade.

Reisverzekering voor België en Sierra Leone - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Sierra Leone. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Sierra Leone.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Sierra Leone kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Sierra Leone in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Sierra Leone te bezoeken evenals aan Sierra Leone burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Sierra Leone Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Sierra Leone visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Sierra Leone nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Sierra Leone Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 771 00 53 of per email sierraleoneembassy@brutele.be