Jordanië Flag

De Jordaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Jordaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Jordaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Jordaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Jordanië in België.

Adres:

De Jordaanse Ambassade in België
Jordanian Embassy in Brussels, Belgium F.D. Rooseveltlaan 104 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 554 03 34 (+32) 2 640 77 55

Faxnummer:

(+32) 2 640 27 96 (+32) 2 640 27 96

Email:

jordan.embassy@skynet.be

Website:

www.jordanembassy.be

Ambassadeur:

Mr Montaser Jafar Abed Al Karim Oklah Alzou

Openingstijden:

De Ambassade van Jordanië in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Jordaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Jordaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Montaser Jafar Abed Al Karim Oklah Alzou - Ambassadeur van Jordanië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 554 03 34 (+32) 2 640 77 55 of email jordan.embassy@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Jordaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Jordanië in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Jordaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Jordaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Jordaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Jordaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Jordanië in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Jordaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Jordaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Jordanië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Jordanië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Jordanië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Jordanië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Jordanië in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Jordanië te bezoeken evenals aan Jordaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Jordaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Jordaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Jordaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Jordaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 554 03 34 (+32) 2 640 77 55 of per email jordan.embassy@skynet.be