Papoea Nieuw Guinea Flag

De Papoea Nieuw Guinea Ambassade in Brussel

België Flag

Papoea Nieuw Guinea Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Papoea Nieuw Guinea Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Papoea Nieuw Guinea diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Papoea Nieuw Guinea in België.

Adres:

De Papoea Nieuw Guinea Ambassade in België
Papua New Guinean Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 430 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 779 06 09

Faxnummer:

(+32) 2 772 70 88

Email:

kundu.brussels@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Paris Alois Tabereng

Openingstijden:

De Ambassade van Papoea Nieuw Guinea in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Papoea Nieuw Guinea belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Papoea Nieuw Guinea Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Paris Alois Tabereng - Ambassadeur van Papoea Nieuw Guinea in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 779 06 09 of email kundu.brussels@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Papoea Nieuw Guinea ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Papoea Nieuw Guinea in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Papoea Nieuw Guinea Consulaten in België

Ver verwijderd van de Papoea Nieuw Guinea Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Papoea Nieuw Guinea Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Papoea Nieuw Guinea consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Papoea Nieuw Guinea in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Papoea Nieuw Guinea Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Papoea Nieuw Guinea ambassade.

Reisverzekering voor België en Papoea Nieuw Guinea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Papoea Nieuw Guinea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Papoea Nieuw Guinea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Papoea Nieuw Guinea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Papoea Nieuw Guinea in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Papoea Nieuw Guinea te bezoeken evenals aan Papoea Nieuw Guinea burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Papoea Nieuw Guinea Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Papoea Nieuw Guinea visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Papoea Nieuw Guinea nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Papoea Nieuw Guinea Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 779 06 09 of per email kundu.brussels@skynet.be