Angola Flag

De Angolese Ambassade in Brussel

België Flag

Angolese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Angolese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Angolese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Angola in België.

Adres:

De Angolese Ambassade in België
Angolan Embassy in Brussels, Belgium - MOINTJOIELAAN 165 - 1180 UKKEL - Belgium

Telefoonnummer:

+32 2 3461872 / +32 2 3461880

Faxnummer:

+32 2 3440894

Email:

angola.embassy.belgium@skynet.be

Website:

www.angolaembassy.be

Ambassadeur:

CONSTANTINO Mario De Azevedo

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Angola in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Angolese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Angolese Ambassade in Brussel staat onder leiding van CONSTANTINO Mario De Azevedo - Ambassadeur van Angola in België en is bereikbaar per telefoon +32 2 3461872 / +32 2 3461880 of email angola.embassy.belgium@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Angolese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Angola in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Angolese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Angolese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Angolese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Angolese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Angola in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Angola in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Angola- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Angola. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Angola.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Angola kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Angola in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Angola te bezoeken evenals aan Angolese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Angolese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Angolese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Angolese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Angolese Ambassade in Brussel via telefoon +32 2 3461872 / +32 2 3461880 of per email angola.embassy.belgium@skynet.be