Burundi Flag

De Burundi Ambassade in Brussel

België Flag

Burundi Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Burundi Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Burundi diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Burundi in België.

Adres:

De Burundi Ambassade in België
Burundian Embassy in Brussels, Belgium Marie-Louizasquare 46 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 230 45 35 (+32) 2 230 45 48

Faxnummer:

(+32) 2 230 78 83

Email:

ambassade.burundi@skynet.be

Website:

www.ambaburundi.be

Ambassadeur:

Mr Felix Ndayisenga

Openingstijden:

De Ambassade van Burundi in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Burundi belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Burundi Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Felix Ndayisenga - Ambassadeur van Burundi in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 230 45 35 (+32) 2 230 45 48 of email ambassade.burundi@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Burundi ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Burundi in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Burundi Consulaten in België

Ver verwijderd van de Burundi Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Burundi Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Burundi consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Burundi in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Burundi Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Burundi ambassade.

Reisverzekering voor België en Burundi - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Burundi. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Burundi.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Burundi kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Burundi in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Burundi te bezoeken evenals aan Burundi burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Burundi Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Burundi visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Burundi nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Burundi Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 230 45 35 (+32) 2 230 45 48 of per email ambassade.burundi@skynet.be