Comoren Flag

De Comoren Ambassade in Brussel

België Flag

Comoren Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Comoren Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Comoren diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Comoren in België.

Adres:

De Comoren Ambassade in België
Embassy of Comoros in Brussels, Belgium - Rue de la Fusee, 64 - 1130 Haren - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 476 22 88 82

Faxnummer:

(+32) 2 376 58 29

Email:

ambacom.bxl@outlook.fr

Website:

Ambassadeur:

Mr Abderemane Moussa - Charge dAffaires a.i.

Openingstijden:

By appointment

De Ambassade van Comoren in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Comoren belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Comoren Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Abderemane Moussa - Charge dAffaires a.i. van Comoren in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 476 22 88 82 of email ambacom.bxl@outlook.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Comoren ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Comoren in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Comoren Consulaten in België

Ver verwijderd van de Comoren Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Comoren Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Comoren consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Comoren in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Comoren Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Comoren ambassade.

Reisverzekering voor België en Comoren - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Comoren. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Comoren.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Comoren kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Comoren in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Comoren te bezoeken evenals aan Comoren burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Comoren Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Comoren visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Comoren nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Comoren Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 476 22 88 82 of per email ambacom.bxl@outlook.fr