El Salvador Flag

De Salvadoraanse Ambassade in Brussel

België Flag

Salvadoraanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Salvadoraanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Salvadoraanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van El Salvador in België.

Adres:

De Salvadoraanse Ambassade in België
El Salvadoran Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 171 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 733 04 85 (+32) 2 735 32 66

Faxnummer:

(+32) 2 735 02 11

Email:

embajadabruselas@rree.gob.sv

Website:

Ambassadeur:

Mr Edgar Hernan Varela Alas

Openingstijden:

De Ambassade van El Salvador in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Salvadoraanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Salvadoraanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Edgar Hernan Varela Alas - Ambassadeur van El Salvador in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 733 04 85 (+32) 2 735 32 66 of email embajadabruselas@rree.gob.sv

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Salvadoraanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van El Salvador in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Salvadoraanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Salvadoraanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Salvadoraanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Salvadoraanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van El Salvador in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Salvadoraanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Salvadoraanse ambassade.

Reisverzekering voor België en El Salvador - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar El Salvador. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in El Salvador.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of El Salvador kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van El Salvador in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om El Salvador te bezoeken evenals aan Salvadoraanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Salvadoraanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Salvadoraanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Salvadoraanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Salvadoraanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 733 04 85 (+32) 2 735 32 66 of per email embajadabruselas@rree.gob.sv