de Verenigde Arabische Emiraten Flag

De Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Verenigde Arabische Emiraten Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Verenigde Arabische Emiraten diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van de Verenigde Arabische Emiraten in BelgiŽ.

Adres:

De Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in BelgiŽ
United Arab Emirates Embassy in Brussels, Belgium Kolonionstraat 11 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 60 00

Faxnummer:

(+32) 2 646 24 73

Email:

uae-embassy@skynet.be

Website:

www.uae-embassy.ae/embassies/be

Ambassadeur:

Sulaiman Hamid Salem Almazroui

Openingstijden:

De Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Verenigde Arabische Emiraten belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Brussel staat onder leiding van Sulaiman Hamid Salem Almazroui - Ambassadeur van de Verenigde Arabische Emiraten in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 60 00 of email uae-embassy@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Verenigde Arabische Emiraten ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Verenigde Arabische Emiraten Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Verenigde Arabische Emiraten consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van de Verenigde Arabische Emiraten in BelgiŽ op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Verenigde Arabische Emiraten ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en de Verenigde Arabische Emiraten - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar de Verenigde Arabische Emiraten. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in de Verenigde Arabische Emiraten.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of de Verenigde Arabische Emiraten kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om de Verenigde Arabische Emiraten te bezoeken evenals aan Verenigde Arabische Emiraten burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Verenigde Arabische Emiraten visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Verenigde Arabische Emiraten nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 640 60 00 of per email uae-embassy@skynet.be