Eritrea Flag

De Eritreaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Eritreaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Eritreaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Eritreaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Eritrea in België.

Adres:

De Eritreaanse Ambassade in België
Eritrean Embassy in Brussels, Belgium Wolvendaellaan 15-17 1180 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 374 44 34

Faxnummer:

(+32) 2 372 07 30

Email:

emba.cri.brussels@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Negassi Kassa Tekle

Openingstijden:

De Ambassade van Eritrea in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Eritreaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Eritreaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Negassi Kassa Tekle - Ambassadeur van Eritrea in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 374 44 34 of email emba.cri.brussels@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Eritreaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Eritrea in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Eritreaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Eritreaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Eritreaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Eritreaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Eritrea in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Eritreaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Eritreaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Eritrea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Eritrea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Eritrea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Eritrea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Eritrea in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Eritrea te bezoeken evenals aan Eritreaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Eritreaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Eritreaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Eritreaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Eritreaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 374 44 34 of per email emba.cri.brussels@skynet.be