Gambia Flag

De Gambiaanse Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Gambiaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Gambiaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Gambiaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Gambia in BelgiŽ.

Adres:

De Gambiaanse Ambassade in BelgiŽ
Gambian Embassy in Brussels, Belgium F.D. Rooseveltlaan 126 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 10 49

Faxnummer:

(+32) 2 646 32 77

Email:

info@gambiaembassy.be

Website:

www.gambiaembassy.be

Ambassadeur:

Mamour Alieu Jagne

Openingstijden:

De Ambassade van Gambia in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Gambiaanse belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Gambiaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mamour Alieu Jagne - Ambassadeur van Gambia in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 10 49 of email info@gambiaembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Gambiaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van Gambia in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Gambiaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Gambiaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Gambiaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Gambiaanse consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Gambia in BelgiŽ op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Gambiaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Gambiaanse ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Gambia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Gambia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Gambia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Gambia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Gambia in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om Gambia te bezoeken evenals aan Gambiaanse burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Gambiaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Gambiaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Gambiaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Gambiaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 640 10 49 of per email info@gambiaembassy.be