Ghana Flag

De Ghanese Ambassade in Brussel

België Flag

Ghanese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Ghanese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Ghanese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Ghana in België.

Adres:

De Ghanese Ambassade in België
Ghanaian Embassy in Brussels, Belgium - Tervurenlaan 391 - 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE - Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

+32 2 727 07 72 / +32 2 705 82 20

Faxnummer:

Email:

brussels@mfa.gov.gh

Website:

www.ghanaembassy.be

Ambassadeur:

www.ghanaembassy.be

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Ghana in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ghanese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Ghanese Ambassade in Brussel staat onder leiding van www.ghanaembassy.be - Ambassadeur van Ghana in België en is bereikbaar per telefoon +32 2 727 07 72 / +32 2 705 82 20 of email brussels@mfa.gov.gh

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Ghanese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Ghana in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Ghanese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Ghanese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Ghanese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Ghanese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Ghana in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Ghana in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Ghana- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ghana. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ghana.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Ghana kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Ghana in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Ghana te bezoeken evenals aan Ghanese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Ghanese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Ghanese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Ghanese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ghanese Ambassade in Brussel via telefoon +32 2 727 07 72 / +32 2 705 82 20 of per email brussels@mfa.gov.gh