Grenada Flag

De Grenada Ambassade in Brussel

België Flag

Grenada Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Grenada Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Grenada diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Grenada in België.

Adres:

De Grenada Ambassade in België
Grenadian Embassy in Brussels, Belgium - Avenue Louise 120 - 1st Floor - Box 1 - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 342 22 23

Faxnummer:

(+32) 2 342 22 24

Email:

info@GrenadaEmbassy.be

Website:

www.grenadaembassy.be

Ambassadeur:

C. J. Augustine-Kanu

Openingstijden:

De Ambassade van Grenada in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Grenada belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Grenada Ambassade in Brussel staat onder leiding van C. J. Augustine-Kanu - Ambassadeur van Grenada in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 342 22 23 of email info@GrenadaEmbassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Grenada ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Grenada in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Grenada Consulaten in België

Ver verwijderd van de Grenada Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Grenada Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Grenada consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Grenada in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Grenada Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Grenada ambassade.

Reisverzekering voor België en Grenada - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Grenada. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Grenada.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Grenada kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Grenada in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Grenada te bezoeken evenals aan Grenada burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Grenada Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Grenada visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Grenada nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Grenada Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 342 22 23 of per email info@GrenadaEmbassy.be