Equatoriaal Guinea Flag

De Equatoriaal Guinea Ambassade in Brussel

België Flag

Equatoriaal Guinea Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Equatoriaal Guinea Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Equatoriaal Guinea diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Equatoriaal Guinea in België.

Adres:

De Equatoriaal Guinea Ambassade in België
Equatorial Guinean Embassy in Brussels, Belgium G. van Arezzoplein 6 1180 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 346 25 09

Faxnummer:

(+32) 2 346 33 09

Email:

guineaecuatorial.brux@skynet.be

Website:

www.guinea-equatorial.com

Ambassadeur:

Mr Carmelo Nvono Nca

Openingstijden:

De Ambassade van Equatoriaal Guinea in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Equatoriaal Guinea belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Equatoriaal Guinea Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Carmelo Nvono Nca - Ambassadeur van Equatoriaal Guinea in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 346 25 09 of email guineaecuatorial.brux@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Equatoriaal Guinea ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Equatoriaal Guinea in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Equatoriaal Guinea Consulaten in België

Ver verwijderd van de Equatoriaal Guinea Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Equatoriaal Guinea Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Equatoriaal Guinea consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Equatoriaal Guinea in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Equatoriaal Guinea Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Equatoriaal Guinea ambassade.

Reisverzekering voor België en Equatoriaal Guinea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Equatoriaal Guinea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Equatoriaal Guinea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Equatoriaal Guinea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Equatoriaal Guinea in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Equatoriaal Guinea te bezoeken evenals aan Equatoriaal Guinea burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Equatoriaal Guinea Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Equatoriaal Guinea visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Equatoriaal Guinea nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Equatoriaal Guinea Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 346 25 09 of per email guineaecuatorial.brux@skynet.be