Koeweit Flag

De Koeweitische Ambassade in Brussel

België Flag

Koeweitische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Koeweitische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Koeweitische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Koeweit in België.

Adres:

De Koeweitische Ambassade in België
Kuwaiti Embassy in Brussels, Belgium - F.D. Rooseveltlaan 43 - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 647 79 50

Faxnummer:

(+32) 2 646 12 98

Email:

info@kuwaitembassy.be

Website:

www.kuwaitembassy.org

Ambassadeur:

Abdulrazzaq Razzooqi

Openingstijden:

De Ambassade van Koeweit in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Koeweitische belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Koeweitische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Abdulrazzaq Razzooqi - Ambassadeur van Koeweit in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 647 79 50 of email info@kuwaitembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Koeweitische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Koeweit in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Koeweitische Consulaten in België

Ver verwijderd van de Koeweitische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Koeweitische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Koeweitische consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Koeweit in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Koeweitische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Koeweitische ambassade.

Reisverzekering voor België en Koeweit - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Koeweit. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Koeweit.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Koeweit kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Koeweit in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Koeweit te bezoeken evenals aan Koeweitische burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Koeweitische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Koeweitische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Koeweitische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Koeweitische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 647 79 50 of per email info@kuwaitembassy.be