Liberia Flag

De Liberiaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Liberiaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Liberiaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Liberiaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Liberia in België.

Adres:

De Liberiaanse Ambassade in België
Liberian Embassy in Brussels, Belgium Kasteellaan 50 1081 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 411 01 12

Faxnummer:

(+32) 2 411 09 12

Email:

info@embassyofliberia.be

Website:

www.embassyofliberia.be

Ambassadeur:

Mr Francis Tuan Karpeh

Openingstijden:

De Ambassade van Liberia in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Liberiaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Liberiaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Francis Tuan Karpeh - Ambassadeur van Liberia in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 411 01 12 of email info@embassyofliberia.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Liberiaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Liberia in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Liberiaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Liberiaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Liberiaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Liberiaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Liberia in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Liberiaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Liberiaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Liberia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Liberia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Liberia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Liberia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Liberia in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Liberia te bezoeken evenals aan Liberiaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Liberiaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Liberiaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Liberiaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Liberiaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 411 01 12 of per email info@embassyofliberia.be