LibiŽ Flag

De Libische Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Libische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Libische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Libische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van LibiŽ in BelgiŽ.

Adres:

De Libische Ambassade in BelgiŽ
Libyan Embassy in Brussels, Belgium Victorialaan 28 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 649 37 37

Faxnummer:

(+32) 2 640 90 76

Email:

libyan_bureau_br@yahoo.com

Website:

Ambassadeur:

Mr Murad M. S. Hamaima

Openingstijden:

De Ambassade van LibiŽ in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Libische belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Libische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Murad M. S. Hamaima - Ambassadeur van LibiŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 649 37 37 of email libyan_bureau_br@yahoo.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Libische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van LibiŽ in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Libische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Libische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Libische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Libische consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van LibiŽ in BelgiŽ op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Libische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Libische ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en LibiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar LibiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in LibiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of LibiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van LibiŽ in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om LibiŽ te bezoeken evenals aan Libische burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Libische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Libische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Libische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Libische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 649 37 37 of per email libyan_bureau_br@yahoo.com