Madagascar Flag

De Madagascar Ambassade in Brussel

België Flag

Madagascar Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Madagascar Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Madagascar diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Madagascar in België.

Adres:

De Madagascar Ambassade in België
Madagascan Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 276 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 770 17 26

Faxnummer:

(+32) 2 772 37 31

Email:

info@madagascar-embassy.eu

Website:

www.madagascar-embassy.eu

Ambassadeur:

Tiana Harivony Jeannot Rakoomalala

Openingstijden:

De Ambassade van Madagascar in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Madagascar belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Madagascar Ambassade in Brussel staat onder leiding van Tiana Harivony Jeannot Rakoomalala - Ambassadeur van Madagascar in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 770 17 26 of email info@madagascar-embassy.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Madagascar ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Madagascar in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Madagascar Consulaten in België

Ver verwijderd van de Madagascar Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Madagascar Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Madagascar consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Madagascar in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Madagascar Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Madagascar ambassade.

Reisverzekering voor België en Madagascar - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Madagascar. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Madagascar.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Madagascar kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Madagascar in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Madagascar te bezoeken evenals aan Madagascar burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Madagascar Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Madagascar visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Madagascar nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Madagascar Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 770 17 26 of per email info@madagascar-embassy.eu