Mali Flag

De Malinese Ambassade in Brussel

België Flag

Malinese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Malinese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Malinese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Mali in België.

Adres:

De Malinese Ambassade in België
Malian Embassy in Brussels, Belgium Moliorelaan 487 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 3408130

Faxnummer:

(+32) 2 3445700

Email:

info@amba-mali.be

Website:

www.amba-mali.be

Ambassadeur:

TRAORE El Hadji Alhousseini

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Mali in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Malinese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Malinese Ambassade in Brussel staat onder leiding van TRAORE El Hadji Alhousseini - Ambassadeur van Mali in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 3408130 of email info@amba-mali.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Malinese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Mali in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Malinese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Malinese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Malinese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Malinese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Mali in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Mali in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Mali- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mali. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mali.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Mali kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Mali in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Mali te bezoeken evenals aan Malinese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Malinese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Malinese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Malinese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Malinese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 3408130 of per email info@amba-mali.be