Niger Flag

De Niger Ambassade in Brussel

België Flag

Niger Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Niger Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Niger diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Niger in België.

Adres:

De Niger Ambassade in België
Nigerien Embassy in Brussels, Belgium F. D. Rooseveltlaan 78 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 648 61 40 (+32) 2 648 59 60

Faxnummer:

(+32) 2 648 27 84

Email:

ambanigerbrux@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Djibo Issaka

Openingstijden:

De Ambassade van Niger in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Niger belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Niger Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Djibo Issaka - Ambassadeur van Niger in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 648 61 40 (+32) 2 648 59 60 of email ambanigerbrux@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Niger ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Niger in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Niger Consulaten in België

Ver verwijderd van de Niger Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Niger Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Niger consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Niger in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Niger Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Niger ambassade.

Reisverzekering voor België en Niger - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Niger. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Niger.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Niger kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Niger in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Niger te bezoeken evenals aan Niger burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Niger Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Niger visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Niger nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Niger Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 648 61 40 (+32) 2 648 59 60 of per email ambanigerbrux@skynet.be