Saint Vincent en de Grenadines Flag

De Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in Brussel

België Flag

Saint Vincent en de Grenadines Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Saint Vincent en de Grenadines diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Saint Vincent en de Grenadines in België.

Adres:

De Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in België
St Vincent and the Grenadines Embassy in Brussels, Belgium Livornostraat 42 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 534 26 11

Faxnummer:

(+32) 2 539 40 09

Email:

ecs.embassies@oecs.org

Website:

www.oecs.org/ecs-mission-in-brussels/

Ambassadeur:

Shirley Skerritt-Andrew

Openingstijden:

De Ambassade van Saint Vincent en de Grenadines in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Saint Vincent en de Grenadines belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in Brussel staat onder leiding van Shirley Skerritt-Andrew - Ambassadeur van Saint Vincent en de Grenadines in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 534 26 11 of email ecs.embassies@oecs.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Saint Vincent en de Grenadines ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Saint Vincent en de Grenadines in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Saint Vincent en de Grenadines Consulaten in België

Ver verwijderd van de Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Saint Vincent en de Grenadines Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Saint Vincent en de Grenadines consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Saint Vincent en de Grenadines in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Saint Vincent en de Grenadines ambassade.

Reisverzekering voor België en Saint Vincent en de Grenadines - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Saint Vincent en de Grenadines. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Saint Vincent en de Grenadines.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Saint Vincent en de Grenadines kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Saint Vincent en de Grenadines in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Saint Vincent en de Grenadines te bezoeken evenals aan Saint Vincent en de Grenadines burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Saint Vincent en de Grenadines visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Saint Vincent en de Grenadines nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Saint Vincent en de Grenadines Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 534 26 11 of per email ecs.embassies@oecs.org