Saint Lucia Flag

De Saint Lucia Ambassade in Brussel

België Flag

Saint Lucia Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Saint Lucia Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Saint Lucia diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Saint Lucia in België.

Adres:

De Saint Lucia Ambassade in België
Saint Lucian Embassy in Brussels, Belgium Livornostraat 42 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 534 26 11

Faxnummer:

(+32) 2 539 40 09

Email:

ecs.embassies@oecs.org

Website:

www.oecs.org/ecs-mission-in-brussels/

Ambassadeur:

Shirley Skerritt-Andrew

Openingstijden:

De Ambassade van Saint Lucia in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Saint Lucia belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Saint Lucia Ambassade in Brussel staat onder leiding van Shirley Skerritt-Andrew - Ambassadeur van Saint Lucia in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 534 26 11 of email ecs.embassies@oecs.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Saint Lucia ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Saint Lucia in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Saint Lucia Consulaten in België

Ver verwijderd van de Saint Lucia Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Saint Lucia Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Saint Lucia consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Saint Lucia in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Saint Lucia Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Saint Lucia ambassade.

Reisverzekering voor België en Saint Lucia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Saint Lucia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Saint Lucia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Saint Lucia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Saint Lucia in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Saint Lucia te bezoeken evenals aan Saint Lucia burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Saint Lucia Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Saint Lucia visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Saint Lucia nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Saint Lucia Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 534 26 11 of per email ecs.embassies@oecs.org