Tadzjikistan Flag

De Tadzjiekse Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Tadzjiekse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tadzjiekse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Tadzjiekse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Tadzjikistan in BelgiŽ.

Adres:

De Tadzjiekse Ambassade in BelgiŽ
Tajik Embassy in Brussels, Belgium Generaal Jacqueslaan 16 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 69 33

Faxnummer:

(+32) 2 649 01 95

Email:

tajemb-belgium@skynet.be

Website:

www.taj-emb.be

Ambassadeur:

Mr Rustam Soliev

Openingstijden:

De Ambassade van Tadzjikistan in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tadzjiekse belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tadzjiekse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Rustam Soliev - Ambassadeur van Tadzjikistan in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 69 33 of email tajemb-belgium@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tadzjiekse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van Tadzjikistan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tadzjiekse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Tadzjiekse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tadzjiekse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tadzjiekse consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Tadzjikistan in BelgiŽ op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Tadzjiekse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tadzjiekse ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Tadzjikistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tadzjikistan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tadzjikistan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Tadzjikistan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Tadzjikistan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om Tadzjikistan te bezoeken evenals aan Tadzjiekse burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tadzjiekse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Tadzjiekse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tadzjiekse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tadzjiekse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 640 69 33 of per email tajemb-belgium@skynet.be