Togo Flag

De Togolese Ambassade in Brussel

België Flag

Togolese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Togolese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Togolese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Togo in België.

Adres:

De Togolese Ambassade in België
Togolese Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 264 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 770 17 91 (+32) 2 770 55 63

Faxnummer:

(+32) 2 771 50 75

Email:

ambassadetogo@ambassadetogo.be

Website:

www.ambassadetogo.be

Ambassadeur:

Mr Kodjo Sagbo

Openingstijden:

De Ambassade van Togo in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Togolese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Togolese Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Kodjo Sagbo - Ambassadeur van Togo in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 770 17 91 (+32) 2 770 55 63 of email ambassadetogo@ambassadetogo.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Togolese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Togo in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Togolese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Togolese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Togolese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Togolese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Togo in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Togolese Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Togolese ambassade.

Reisverzekering voor België en Togo - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Togo. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Togo.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Togo kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Togo in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Togo te bezoeken evenals aan Togolese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Togolese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Togolese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Togolese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Togolese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 770 17 91 (+32) 2 770 55 63 of per email ambassadetogo@ambassadetogo.be