Turkmenistan Flag

De Turkmenistaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Turkmenistaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Turkmenistaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Turkmenistaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Turkmenistan in België.

Adres:

De Turkmenistaanse Ambassade in België
Turkmen Embassy in Brussels, Belgium Generaal Jacqueslaan 15 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 648 18 74

Faxnummer:

(+32) 2 648 19 06

Email:

turkmenistan@skynet.be

Website:

www.turkmenistanembassy.org

Ambassadeur:

Mr Kakadjan Mommadov

Openingstijden:

De Ambassade van Turkmenistan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Turkmenistaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Turkmenistaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Kakadjan Mommadov - Ambassadeur van Turkmenistan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 648 18 74 of email turkmenistan@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Turkmenistaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Turkmenistan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Turkmenistaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Turkmenistaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Turkmenistaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Turkmenistaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Turkmenistan in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Turkmenistaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Turkmenistaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Turkmenistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Turkmenistan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Turkmenistan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Turkmenistan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Turkmenistan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Turkmenistan te bezoeken evenals aan Turkmenistaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Turkmenistaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Turkmenistaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Turkmenistaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Turkmenistaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 648 18 74 of per email turkmenistan@skynet.be