Zuid Soedan Flag

De Zuid Soedanese Ambassade in Brussel

België Flag

Zuid Soedanese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Zuid Soedanese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Zuid Soedanese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Zuid Soedan in België.

Adres:

De Zuid Soedanese Ambassade in België
South Sudanese Embassy in Brussels, Belgium Boulevard Brand Whitlock 30 1200 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 22 80 23 55

Faxnummer:

(+32) 22 80 31 44

Email:

info@goss-brussels.com

Website:

www.goss-brussels.com

Ambassadeur:

Lumumba Makelele Nyajok

Openingstijden:

De Ambassade van Zuid Soedan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zuid Soedanese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Zuid Soedanese Ambassade in Brussel staat onder leiding van Lumumba Makelele Nyajok - Ambassadeur van Zuid Soedan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 22 80 23 55 of email info@goss-brussels.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Zuid Soedanese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Zuid Soedan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zuid Soedanese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Zuid Soedanese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Zuid Soedanese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Zuid Soedanese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Zuid Soedan in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Zuid Soedanese Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Zuid Soedanese ambassade.

Reisverzekering voor België en Zuid Soedan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zuid Soedan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zuid Soedan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Zuid Soedan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Zuid Soedan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Zuid Soedan te bezoeken evenals aan Zuid Soedanese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Zuid Soedanese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Zuid Soedanese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Zuid Soedanese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Zuid Soedanese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 22 80 23 55 of per email info@goss-brussels.com