Bahrein Flag

De Bahreinse Ambassade in Brussel

België Flag

Bahreinse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Bahreinse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Bahreinse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Bahrein in België.

Adres:

De Bahreinse Ambassade in België
Bahraini Embassy in Brussels, Belgium Louizalaan 250 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 627 00 30

Faxnummer:

(+32) 2 647 22 74

Email:

brussels.mission@mofa.gov.bh

Website:

Ambassadeur:

Mr Ahmed Mohamed Aldoseri

Openingstijden:

De Ambassade van Bahrein in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bahreinse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Bahreinse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Ahmed Mohamed Aldoseri - Ambassadeur van Bahrein in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 627 00 30 of email brussels.mission@mofa.gov.bh

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Bahreinse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Bahrein in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Bahreinse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Bahreinse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Bahreinse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Bahreinse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Bahrein in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Bahreinse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Bahreinse ambassade.

Reisverzekering voor België en Bahrein - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bahrein. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bahrein.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Bahrein kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Bahrein in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Bahrein te bezoeken evenals aan Bahreinse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Bahreinse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Bahreinse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Bahreinse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Bahreinse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 627 00 30 of per email brussels.mission@mofa.gov.bh