Mandiven Flag

De Malediven Ambassade in Brussel

België Flag

Malediven Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Malediven Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Malediven diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Mandiven in België.

Adres:

De Malediven Ambassade in België
Embassy of Maldives in Brussels, Belgium - Rue des Colonies 56 - 1000 Bruxelles - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 316 1050

Faxnummer:

Email:

info@maldivesembassy.be

Website:

www.maldivesembassy.be

Ambassadeur:

Ambassador

Openingstijden:

By appointment

De Ambassade van Mandiven in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Malediven belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Malediven Ambassade in Brussel staat onder leiding van Ambassadeur van Mandiven in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 316 1050 of email info@maldivesembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Malediven ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Mandiven in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Malediven Consulaten in België

Ver verwijderd van de Malediven Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Malediven Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Malediven consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Mandiven in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Mandiven in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Mandiven- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mandiven. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mandiven.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Mandiven kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Mandiven in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Mandiven te bezoeken evenals aan Malediven burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Malediven Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Malediven visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Malediven nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Malediven Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 316 1050 of per email info@maldivesembassy.be