Oman Flag

De Oman Ambassade in Brussel

België Flag

Oman Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Oman Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Oman diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Oman in België.

Adres:

De Oman Ambassade in België
Omani Embassy in Brussels, Belgium F. D. Rooseveltlaan 236 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 679 70 10

Faxnummer:

(+32) 2 534 79 92

Email:

brussels@mofa.gov.om omanembassy@europe.com

Website:

Ambassadeur:

Ghazi Bin Saod Al-Bahr Al-Rawas

Openingstijden:

De Ambassade van Oman in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oman belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Oman Ambassade in Brussel staat onder leiding van Ghazi Bin Saod Al-Bahr Al-Rawas - Ambassadeur van Oman in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 679 70 10 of email brussels@mofa.gov.om omanembassy@europe.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Oman ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Oman in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Oman Consulaten in België

Ver verwijderd van de Oman Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Oman Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Oman consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Oman in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Oman Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Oman ambassade.

Reisverzekering voor België en Oman - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oman. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oman.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Oman kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Oman in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Oman te bezoeken evenals aan Oman burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Oman Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Oman visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Oman nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Oman Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 679 70 10 of per email brussels@mofa.gov.om omanembassy@europe.com