Bhutan Flag

De Bhutan Ambassade in Brussel

België Flag

Bhutan Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Bhutan Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Bhutan diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Bhutan in België.

Adres:

De Bhutan Ambassade in België
Bhutan Embassy in Brussels, Belgium Av. Jules Cosar 70 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 761 9570

Faxnummer:

(+32) 2 761 9577

Email:

infobhutan@bhutanembassy.be

Website:

Ambassadeur:

Chozom Ugen

Openingstijden:

De Ambassade van Bhutan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bhutan belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Bhutan Ambassade in Brussel staat onder leiding van Chozom Ugen - Ambassadeur van Bhutan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 761 9570 of email infobhutan@bhutanembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Bhutan ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Bhutan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Bhutan Consulaten in België

Ver verwijderd van de Bhutan Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Bhutan Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Bhutan consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Bhutan in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Bhutan Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Bhutan ambassade.

Reisverzekering voor België en Bhutan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bhutan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bhutan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Bhutan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Bhutan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Bhutan te bezoeken evenals aan Bhutan burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Bhutan Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Bhutan visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Bhutan nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Bhutan Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 761 9570 of per email infobhutan@bhutanembassy.be