Myanmar Flag

De Myanmar Ambassade in Brussel

België Flag

Myanmar Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Myanmar Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Myanmar diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Myanmar in België.

Adres:

De Myanmar Ambassade in België
Myanmar Embassy in Brussels, Belgium Boulevard General Wahis 9 1030 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-701 9381 / 7 / 8

Faxnummer:

(+32) 2-705 5048

Email:

mebrussels@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Thant Kyaw

Openingstijden:

De Ambassade van Myanmar in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Myanmar belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Myanmar Ambassade in Brussel staat onder leiding van Thant Kyaw - Ambassadeur van Myanmar in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-701 9381 / 7 / 8 of email mebrussels@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Myanmar ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Myanmar in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Myanmar Consulaten in België

Ver verwijderd van de Myanmar Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Myanmar Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Myanmar consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Myanmar in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Myanmar Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Myanmar ambassade.

Reisverzekering voor België en Myanmar - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Myanmar. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Myanmar.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Myanmar kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Myanmar in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Myanmar te bezoeken evenals aan Myanmar burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Myanmar Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Myanmar visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Myanmar nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Myanmar Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2-701 9381 / 7 / 8 of per email mebrussels@skynet.be