Tuvalu Flag

De Tuvalu Ambassade in Brussel

België Flag

Tuvalu Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tuvalu Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Tuvalu diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Tuvalu in België.

Adres:

De Tuvalu Ambassade in België
Tuvaluan Embassy in Brussels, Belgium Avenue Edouard Lacomblo 17, 2nd floor 1040 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-742 1067 (+32) 495-503 990

Faxnummer:

(+32) 2-742 2869

Email:

tuvaluembassy@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Tine Leuelu

Openingstijden:

De Ambassade van Tuvalu in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tuvalu belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tuvalu Ambassade in Brussel staat onder leiding van Tine Leuelu - Ambassadeur van Tuvalu in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-742 1067 (+32) 495-503 990 of email tuvaluembassy@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tuvalu ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Tuvalu in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tuvalu Consulaten in België

Ver verwijderd van de Tuvalu Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tuvalu Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tuvalu consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Tuvalu in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Tuvalu Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tuvalu ambassade.

Reisverzekering voor België en Tuvalu - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tuvalu. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tuvalu.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Tuvalu kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Tuvalu in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Tuvalu te bezoeken evenals aan Tuvalu burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tuvalu Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Tuvalu visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tuvalu nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tuvalu Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2-742 1067 (+32) 495-503 990 of per email tuvaluembassy@skynet.be