Vanuatu Flag

De Vanuatu Ambassade in Brussel

België Flag

Vanuatu Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Vanuatu Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Vanuatu diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Vanuatu in België.

Adres:

De Vanuatu Ambassade in België
Vanuatu Embassy in Brussels, Belgium Avenue de Tervueren 380 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-772 7141

Faxnummer:

(+32) 2-771 7494

Email:

info@embassyvanuatu.com

Website:

www.embassyvanuatu.com

Ambassadeur:

MANIURI Georges

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Vanuatu in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Vanuatu belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Vanuatu Ambassade in Brussel staat onder leiding van MANIURI Georges - Ambassadeur van Vanuatu in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-772 7141 of email info@embassyvanuatu.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Vanuatu ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Vanuatu in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Vanuatu Consulaten in België

Ver verwijderd van de Vanuatu Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Vanuatu Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Vanuatu consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Vanuatu in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Vanuatu in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Vanuatu- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Vanuatu. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Vanuatu.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Vanuatu kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Vanuatu in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Vanuatu te bezoeken evenals aan Vanuatu burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Vanuatu Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Vanuatu visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Vanuatu nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Vanuatu Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2-772 7141 of per email info@embassyvanuatu.com