India Flag

De Indiaase Ambassade in Kigali

Rwanda Flag

Indiaase Diplomatieke Missie in Rwanda. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Indiaase Ambassade in Kigali. De ambassade is niet de enige Indiaase diplomatieke missie in Rwanda. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van India in Rwanda.

Adres:

De Indiaase Ambassade in Rwanda
High Commission of India in Kigali, Rwanda - Villa 67, KG 9 Avenue - Nyarutarama - Kigali - Rwanda

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

hoc.kigali@mea.gov.in

Website:

hcikigali.gov.in

Ambassadeur:

Oscar Kerketta - High Commissioner

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.00-16.30

De Ambassade van India in Kigali is een bilaterale missie in Rwanda en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Indiaase belangen in Rwanda.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Indiaase Ambassade in Kigali staat onder leiding van Oscar Kerketta - High Commissioner van India in Rwanda en is bereikbaar per telefoon of email hoc.kigali@mea.gov.in

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Indiaase ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van India in Kigali vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Indiaase Consulaten in Rwanda

Ver verwijderd van de Indiaase Ambassade in Kigali? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Indiaase Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Indiaase consulaat in Rwanda om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van India in Rwanda op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Indiaase Ambassade in Kigali - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Kigali of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Indiaase ambassade.

Reisverzekering voor Rwanda en India - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar India. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in India.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Rwanda of India kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van India in Kigali verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Rwanda die van plan zijn om India te bezoeken evenals aan Indiaase burgers die in Rwanda wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Indiaase Ambassade in Kigali uit het behandelen van aanvragen van Indiaase visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Indiaase nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Indiaase Ambassade in Kigali via telefoon of per email hoc.kigali@mea.gov.in