Oost Timor Flag

De Oost Timor Ambassade in Brussel

België Flag

Oost Timor Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Oost Timor Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Oost Timor diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Oost Timor in België.

Adres:

De Oost Timor Ambassade in België
East Timorese Embassy in Brussels, Belgium Eugone Plaskysquare,92-94 1030 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 735 96 71

Faxnummer:

(+32) 2 733 90 03

Email:

tiembassy.brussels@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Nelson Santos

Openingstijden:

De Ambassade van Oost Timor in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oost Timor belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Oost Timor Ambassade in Brussel staat onder leiding van Nelson Santos - Ambassadeur van Oost Timor in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 735 96 71 of email tiembassy.brussels@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Oost Timor ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Oost Timor in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Oost Timor Consulaten in België

Ver verwijderd van de Oost Timor Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Oost Timor Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Oost Timor consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Oost Timor in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Oost Timor Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Oost Timor ambassade.

Reisverzekering voor België en Oost Timor - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oost Timor. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oost Timor.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Oost Timor kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Oost Timor in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Oost Timor te bezoeken evenals aan Oost Timor burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Oost Timor Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Oost Timor visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Oost Timor nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Oost Timor Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 735 96 71 of per email tiembassy.brussels@skynet.be